Gå vidare till innehåll

Upp till 50 % rabatt denna vecka

  Byten & Returer

  Hur byter man eller returnerar en produkt?

  Kunden måste skicka ett mail till info@maxyvita.com om att han vill byta eller returnera sin produkt. Alla instruktioner för att returnera produkten kommer att skickas.

  Observera: Skicka under inga omständigheter dina produkter till den adress som anges i din beställning eller till någon annan adress som inte uttryckligen har skickats av oss. Vänta på att vårt team svarar på ditt e-postmeddelande med returinstruktioner.

  Returer av ofullständiga, skadade eller repade produkter accepteras inte, liksom produkter utan originalförpackning och/eller etikett, eller produkter med bevis på att de har använts. Följande kommer inte att accepteras: returer av produkter med ett utgångsdatum på mindre än en månad, underkläder, badartiklar eller produkter för personligt bruk, samt alla andra varor vars användning innebär direktkontakt med huden.

  Varning: Avsaknaden av något element som förhindrar utbyte av produkten i lager för försäljning, nämligen respektive bruksanvisning i det ursprungliga leveransskicket, innebär att den omedelbart klassificeras som en ofullständig produkt och, som sådan, den därav följande icke-acceptansen av returen.

  Var och en av varorna som ska returneras måste därför skickas under de villkor som nämns ovan, och måste läggas i originalförpackningen eller i annat alternativ som garanterar god bevarande av produkten.

   

  Återbetalningsmetoder

  MaxyVita kommer att göra sitt bästa för att återbetala kunden snabbt, dock med en maximal period på 15 dagar från mottagandet av den returnerade beställningen på lagret som anges ovan.

  Om betalningen gjordes med kreditkort kommer återbetalningen att göras till själva kortet och kommer att visas på nästa kontoutdrag.

  Om betalningen gjordes med någon av de andra metoderna som var tillgängliga vid köptillfället och det inte är möjligt att göra återbetalningen med respektive ursprungliga betalningsmedel, kommer kunden att bli ombedd att lämna uppgifterna om det bankkonto som belopp måste överföras.

   

  Returkostnader

  Om MaxyVita meddelas och bekräftas att det finns ett fel i de levererade produkterna eller att defekta produkter har skickats, står MaxyVita för returkostnaderna vid hämtning av de aktuella produkterna. För detta kommer en anställd i området för returer och återbetalningar av MaxyVita kundtjänst att kontakta kunden för att utföra den kostnadsfria returen och eventuella ytterligare förtydliganden i detta avseende.  Missnöje med produkten

  Om du får en produkt och inte är nöjd eller helt enkelt inte passar kan du begära retur eller byte inom 30 dagar. För detta måste produkten vara i sin originalförpackning, utan tecken på användning och med alla element och tillbehör mottagna.

  Observera: Det är inte möjligt att byta eller avbeställa personliga föremål (med namn- eller nummerförfrågan). Om din beställningsvara har en defekt i produkten eller anpassning, vänligen kontakta oss med vår e-post.

   

  Fel ordning

  Om du har fått en annan produkt än den som köpts på vår hemsida eller utan några tillbehör, vänligen kontakta oss via e-post. Denna begäran måste göras inom en period på högst 14 kalenderdagar från mottagandet av produkten. För att bevisa felet ber vi kunden att utföra ändringsprocessen via vår e-post. Vi kommer att analysera fotografiet och, efter att ha verifierat felet, startar vi bytesproceduren utan extra kostnad för kunden. Vid storleksfel är det viktigt att även fotografera etiketten.

  Observera: Måtten som anges på produktsidan på vår webbplats är ungefärliga och kan ändras från en produkt till en annan. Denna variation kan vara upp till 3 centimeter mer eller mindre.

   

  Defekt i mottagen produkt

  Om produkten efter användning har någon typ av tillverkningsfel har du 14 kalenderdagar på dig från leverans på dig att begära byte eller återbetalning. För att bevisa felet ber vi kunden att genomföra bytesprocessen via vår e-post: info@maxyvita.com

  Vi kommer att analysera fotografiet och, efter att ha verifierat felet, startar vi bytesproceduren utan extra kostnad för kunden.

   

  Fraktkostnader

  Om din produkt måste bytas ut på grund av ett defekt/fel eller storleksändring tillkommer inga fraktkostnader.

  Om kunden avser att returnera sin produkt på grund av missnöje eller för att han inte längre behöver produkten, debiteras fraktkostnader beroende på land, vikt och storlek på produkten.

   

  FORMER AV VÄRDERETURNERING

  Partiell eller total återbetalning av kortet

  Efter att ha mottagit produkten på vårt lager och godkänt returen efter att ha analyserat varorna, skicka begäran om återbetalning till kreditkortsföretaget inom 14 arbetsdagar; Detta har i sin tur en deadline för att behandla begäran i enlighet med varje kreditkortsföretags policy.

  Exklusivt för kreditkortsbetalningar kommer proceduren för att helt eller delvis återbetala det belopp som betalats i din beställning följa kortföretagets regler, och det kan ta från en till två månader för beloppet att returneras, beroende på datum för din betalning förfaller. faktura.

   

  Annullering av köp

  Efter att ha begärt avbokning kommer du att begära en återbetalning inom 14 kalenderdagar från ditt kreditkortsföretag. Detta har i sin tur en deadline för att behandla begäran i enlighet med varje kreditkortsföretags policy.

  Gratis Frakt

  Ta emot din beställning med garanterad och försäkrad leverans hem till dig

  Säker Shopping

  Vi använder samma datasäkerhet som de största nationella och internationella bankerna (SSL)

  Professionellt Stöd

  Vi har ett team av experter redo att hjälpa dig 24/7

  100% Återbetalning

  Om något kommer vi omedelbart att återbetala dina pengar.